INFORMÁCIÓ:  E-mail cím: vimoregyesulet@freemail.hu

Hírek

A spanyolországi University of Deusto Egészséggazdasági Iskolája egy nonprofit szervezet keretében működő egészségügyi innovációs központ, amely különböző országoknak és intézményeknek nyújt támogatást új egészségügyi modellek kidolgozásában és implementálásában.
Bővebben
 
2015. június 08. Nézz, láss, cselekedj!
A 2015-ös Nemzetközi Máj Kongresszust Bécsben rendezték meg. A világversenyen legélhetőbb városként végző fővároshoz méltó módon a tudományos szimpóziumok között művészeti kiállítást is szervezett az egyik HCV terápiák terén piacvezető gyógyszercég, hogy közelebb hozzák az orvosokhoz és a társadalom egészéhez a betegség érzelmi oldalát.
Bővebben
 
Megtörtént az, amit a hepatológus szakma már egy ideje lélegzetvisszafojtva vár: elérhetőek azok az interferon-mentes terápiák, amelyekkel HCV-fertőzésben a gyógyulási esély 12 hét alatt 95-100%-os, minden komolyabb mellékhatás nélkül. Április végén tartották Bécsben az EASL nevű Nemzetközi Májkongresszust, ahol természetesen ez volt a legforróbb téma.
Bővebben
 
Ma több ember hal meg a krónikus hepatitis C-fertőzés következtében, mint AIDS-ben – hazánkban évente hatszázan vesztik életüket emiatt. A változtatás egyik feltétele az országos szintű cselekvési terv megalkotása, mely a Nemzeti HCV-stratégiában testesülhet meg.
Bővebben
 
2015. április 28. HCV Örömhír – végre!
Óriási bejelentést tett dr. Werling Klára, a VIMOR elnöke az Egyesület legutóbbi klubrendezvényén. “Mindenki, aki nem gyógyult meg, jelentkezzen az orvosánál, mert meg fog gyógyulni!” – mondta.
Bővebben
 
térképes kereső
Jogi ügyekben kapcsolat:
Dr. Kókai Balázs ügyvéd
MOBIL: +36 (30) 392 6757   |   CÍM: 1024 Budapest, Ady Endre utca 19.   |   EMAIL: kokai.balazs@ktconsulting.hu