INFORMÁCIÓ:  E-mail cím: vimoregyesulet@freemail.hu

Hepatitiszről

2016. szeptember 23. Várólista tájékoztató
Jelenleg az interferon alapú kezelés azonnal elérhető, várólista nincs. Az interferon-mentes terápiák elérhetősége, finanszírozási szempontok miatt várólistához kötött.
Bővebben
 
Egy hosszú ideig tartó, régóta fennálló betegséggel nehéz együtt élni nagy terhet jelent az egyénre, annak családjára, és környezetére nézve egyaránt.
Bővebben
 
2016. június 14. A HCV társbetegségei
A krónikus hepatitis C-ben szenvedők átlagéletkora növekvő tendenciát mutat. Mivel a transzfúziók ma már biztonságosak, új fertőzések inkább az intravénás drogfogyasztók körében ütik fel a fejüket. Azok az érintettek, akiknek a betegsége transzfúziós eredetű, már középkorúak. Nekik nem csupán a hepatitis C fertőzéssel kell szembenézniük.
Bővebben
 
Hepatitis C-fertőzés esetén nem csupán egészségügyi-orvosi, hanem bizony jogi kérdések is megfogalmazódhatnak. Ezek megválaszolására Dr. Kókai Balázst, a KT Consulting egészségügyi perekben is jártas munkatársát kértük fel.
Bővebben
 
Amennyiben a vér- vagy nyálvizsgálati eredmények alapján megállapították a fertőzés tényét, a vírushordozó személynek fokozottan figyelnie kell a személyes higiéniájára, hogy a környezetében élőket ne fertőzze meg.
Bővebben
 
A hepatitis C vírussal fertőzött egyéneknél is kialakulhatnak fogászati panaszok, nekik is joguk van az időszakonkénti kontrollra, hátrány nem érhet senkit állapota miatt.
Bővebben
 
térképes kereső
Jogi ügyekben kapcsolat:
Dr. Kókai Balázs ügyvéd
MOBIL: +36 (30) 392 6757   |   CÍM: 1024 Budapest, Ady Endre utca 19.   |   EMAIL: kokai.balazs@ktconsulting.hu