INFORMÁCIÓ:  E-mail cím: vimoregyesulet@freemail.hu

VIMOR Egyesület klubfoglalkozása 2016.12.9-én

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, egészségügyi szakdolgozók).

Kedves Tagok és Érdeklődők!


 

A VIMOR Egyesület következő klubfoglalkozásának időpontja:

2016. december 9. péntek délután 15.00 – 20 óra

A Rendezvény az Akadémia Kiadó Zrt. épületében kerül megrendezésre.

(1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.)

A helyszín megközelíthető:

Tömegközlekedéssel:

1 villamossal a Hauszmann Alajos utca/Szerémi út megállóig majd kb 200 m gyalog

133E autóbusszal a Budafoki út/Dombóvári út megállóig, majd kb 400 m gyalog


 

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, egészségügyi szakdolgozók). A program alább olvasható.

A szervezés megkönnyítése érdekében, nagyon kérjük, hogy részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e mail címen lehetőség szerint december 7. szerda estig.

A részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de sokban megkönnyíti a szervezést. Elköteleződést sem jelent. Közvetlen parkolási lehetőség nem biztosított, de a környéken mindig lehet parkolót találni.

 

Amennyiben módja, lehetősége engedi, szívesen fogadjuk, ha kevés rágcsálnivalóval, ásványvízzel, üdítővel hozzájárul a rendezvény lebonyolításához.


 

A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.

A mindenkori programot az Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!


 

Budapest, 2016. november 21. üdvözlettel:

az Egyesület elnöksége

Program


 


 

14.45 – 15.15 Regisztráció, Kötetlen beszélgetések

15.15 – 16.45 Krónikus májbetegségek diétája – ezen belül: Mi kerüljön az ünnepi asztalra? - Slezák Erika dietetikus ESZSZK, László Kórház (előadás, majd beszélgetés)

17.15 – Közös Karácsonyozás – közben vendégünk Nemesiné Zsolnay Orsolya népdalénekes és mesemondó előadását hallgathatjuk

Az előzetesen illetve a helyszínen feltett kérdésekre az orvos válaszol

Kötetlen beszélgetések

 

 


 


 

A program- és időpontok csak irányadók, esetlegesen változhatnak.


 

térképes kereső
Jogi ügyekben kapcsolat:
Dr. Kókai Balázs ügyvéd
MOBIL: +36 (30) 392 6757   |   CÍM: 1024 Budapest, Ady Endre utca 19.   |   EMAIL: kokai.balazs@ktconsulting.hu