INFORMÁCIÓ:  E-mail cím: vimoregyesulet@freemail.hu

VIMOR Egyesület klubfoglalkozása 2016.10.21-én

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, egészségügyi szakdolgozók).

Kedves Tagok és Érdeklődők!

 

A VIMOR Egyesület következő klubfoglalkozásának időpontja:

2016. október 21. péntek délután 15.00 – 20.00 óra

A Rendezvény a Janssen-Cilag Kft. támogatásával kerül megrendezésre a Janssen Akadémia épületében* (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.).

 

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, egészségügyi szakdolgozók). A program alább olvasható.

A szervezés megkönnyítése érdekében, részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e mail címen. A részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de NAGYON megkönnyíti a szervezést. Elköteleződést sem jelent.  Az előző alkalmakhoz hasonlóan a helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. Ehhez szükséges, hogy amennyiben szándékozik élni a lehetőséggel jelentkezésével együtt legkésőbb október 16-án vasárnap este 6.00 óráig küldje el nevét, az autó típusát és rendszámát.

A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítjük.

 

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. a Janssen Akadémia épületében biztosítja.*

Amennyiben módja, lehetősége engedi, szívesen fogadjuk, ha kevés rágcsálnivalóval hozzájárul a rendezvény lebonyolításához.

Mostani programunknál a teljes élmény érdekében fontos, hogy a du. 3 órai kezdésre az érdeklődők pontosan odaérjenek. Természetesen, ha valaki később tud bekapcsolódni a klubba, őt is szeretettel várjuk.

A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.

A mindenkori programot az Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy avimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

 

 

Program

15.00 – 16 .00                    Regisztráció, Kötetlen beszélgetések

16.00 –17.30                      Meggyógyultam a HCV-ből, de májbeteg maradtam…Hogyan tovább???

     A Krónikus májbetegség gondozása

                               Dr. Nemesi Krisztina  

17.30-18.00                        SZÜNET

18.00 – 19.00                     Az előzetesen illetve a helyszínen feltett kérdésekre az orvos válaszol.

     Várjuk az előzetes kérdéseket! 

19.00 -                               Kötetlen beszélgetések

A program- és időpontok csak irányadók, esetlegesen változhatnak.

 

 

*A Janssen-Cilag Kft. a Rendezvény helyszínére való belépésükkor jogosult ellenőrizni, hogy a Résztvevők kizárólag a fent megjelölt célcsoportból kerülnek-e ki, közöttük ne legyenek olyan személyek, akik nyereségszerzésre irányuló tevékenységet folytatnak, vagy A Janssen Akadémia épületébe belépni kívánó olyan személy számára, aki a Janssen-Cilag Kft. megítélése szerint nem felel meg ezen feltételeknek, a Janssen-Cilag Kft. nem köteles biztosítani a belépést. Gyógyszerismertetésre/

 

térképes kereső
Jogi ügyekben kapcsolat:
Dr. Kókai Balázs ügyvéd
MOBIL: +36 (30) 392 6757   |   CÍM: 1024 Budapest, Ady Endre utca 19.   |   EMAIL: kokai.balazs@ktconsulting.hu