INFORMÁCIÓ:  E-mail cím: vimoregyesulet@freemail.hu

A VIMOR Egyesület következő klubfoglalkozása

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, egészségügyi szakdolgozók).

A VIMOR Egyesület következő klubfoglalkozásának időpontja:

2016. június 17. péntek délután 14.45 – 20.00 óra

A Rendezvény a Janssen-Cilag Kft. támogatásával kerül megrendezésre a Janssen Akadémia épületében* (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.).

A szervezés megkönnyítése érdekében, részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e-mail címen. A részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de NAGYON megkönnyíti a szervezést. Elköteleződést sem jelent.  Az előző alkalmakhoz hasonlóan a helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. Ehhez szükséges, hogy amennyiben szándékozik élni a lehetőséggel jelentkezésével együtt legkésőbb június 12-én vasárnap este 18:00 óráig küldje el nevét, az autó típusát és rendszámát.
A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítjük.

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. a Janssen Akadémia épületében biztosítja.*
Amennyiben módja, lehetősége engedi, szívesen fogadjuk, ha kevés rágcsálnivalóval hozzájárul a rendezvény lebonyolításához.

A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.

A mindenkori programot az Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

 

Budapest, 2016. június 03.                                                                        
Üdvözlettel
az Egyesület elnöksége

 

Program

14.45 – 15.30  Regisztráció, Kötetlen beszélgetések

15.30 – 15.45  Bemutatkozunk – Kicsit másképp…. – ismerjük meg jobban egymást

15.45 – 17.00  Mit mutatnak leleteink ? 2  – Folytatjuk az előző foglalkozáson elkezdetteket - Dr. Nemesi Krisztina  

 

    

 

17.00 – 17.30  SZÜNET

17.30 – 18.15 Az előzetesen illetve a helyszínen feltett kérdésekre az orvos válaszol, különös tekintettel a várólistára és a Hepregre!

Várjuk az előzetes kérdéseket!

18.15 -  Kötetlen beszélgetések

A program- és időpontok csak irányadók, esetlegesen változhatnak.

térképes kereső
Jogi ügyekben kapcsolat:
Dr. Kókai Balázs ügyvéd
MOBIL: +36 (30) 392 6757   |   CÍM: 1024 Budapest, Ady Endre utca 19.   |   EMAIL: kokai.balazs@ktconsulting.hu